Hygiënische Sensor Prullenbak 60L – 3 compartimenten
Hygiënische Sensor Prullenbak 60L - 3 compartimenten

Prullenbakken met sensor & 3 afvalcompartimenten
Ontdek de ultieme hygiëne met de FlinQ Sensor Prullenbak Pure, nu verkrijgbaar in de elegante kleur antraciet. Deze slimme prullenbak gaat verder dan alleen het verbergen van geuren – hij reinigt en zuivert de lucht met geavanceerde technologieën.

Reiniging via fotokatalysatie
De deksel van deze prullenbak is uitgerust met UV-licht en een waterspray die samen fotokatalyse creëren. Deze innovatieve technologie vernietigt geuren, bacteriën en virussen, waardoor je huis frisser en hygiënischer wordt.

Prullenbak met handsfree sensortechnologie
Dankzij de uiterst gevoelige sensor aan de bovenzijde van de deksel hoef je de prullenbak niet met je handen aan te raken. Houd je hand voor de sensor en de deksel klapt open. Na vijf seconden sluit hij automatisch. Voor een langere opening houd je gewoon je hand voor de sensor. Een perfecte aanvulling voor een hygiënische keuken én een zorgvuldige afvalverwerking.

Sensor prullenbak met drie opvangbakken
Met drie verschillende opvangbakken draagt de prullenbak bij aan een duurzamere wereld. De grote bak aan de bovenzijde heeft een royale inhoud van 36 liter, terwijl de twee bakken aan de onderzijde elk 12 liter bevatten. Handig voor het scheiden van plastic afval, restafval en voedingsresten. Én je draagt je steentje bij aan een beter milieu!

Afvalbak met stijlvol design
Deze 60 liter prullenbak combineert functionaliteit met een strak RVS design voor een moderne en robuuste uitstraling. Een duurzame toevoeging aan je interieur die niet alleen praktisch is maar ook een esthetisch statement maakt. Daarnaast heeft de prullenbak een speciale anti-vingerafdruk coating.

Welke afvalzakken heb je nodig?
Voor het grote opvanggedeelte van 36 liter raden we 60L trekbandzakken aan. Het voordeel van zakken met een trekband is dat je ze gemakkelijk en hygiënisch kunt verwijderen. Voor de onderste twee compartimenten kies je het best voor 20/25L afvalzakken, zodat je efficiënt en hygiënisch je afval kunt beheren.

Inhoud pakket:
– Prullenbak omhulsel in de gekozen kleur
– Deksemet fotokatalysatietechnologie
– Afvalbakken (36L en 2x 12L)
– Handleiding

Specificaties:
– Totale inhoud: 60L
– Afmetingen: 78,7cm x 40cm x 27cm
– Gewicht leeg: 6,9kg
– Sensor en fotokatalysatiefunctie werkt op 6 AA-batterijen (niet meegeleverd)

Hygiënische Sensor Prullenbak 60L - 3 compartimenten
Hygiënische Sensor Prullenbak 60L - 3 compartimenten
Adviesprijs 169,95
Nu slechts 129,95