Verrijdbare airco 7000BTU – Wifi-connectie & timerfunctie
Verrijdbare airco 7000BTU - Wifi-connectie & timerfunctie

Optimale verkoeling tijdens warme dagen & nachten
Deze krachtige en mobiele airconditioner is de ideale oplossing om een kamer te koelen en een comfortabel leefklimaat te creëren. Deze airco op wielen wordt voornamelijk gebruikt voor verkoeling, maar is ook geschikt voor extra ventilatie en luchtontvochtiging dankzij de verdampingsfunctie.

Airco voor thuis & kantoor
Tijdens de warme zomermaanden kan het in jouw leef- en werkomgeving snel onaangenaam warm worden. Met deze mobiele airconditioner met een vermogen van 7000BTU verlaag je op een eenvoudige manier de temperatuur  in huis of kantoor zonder de luchtvochtigheid te verlagen. Deze airco is ideaal voor elke ruimte waar een vaste airco met buitenunit niet haalbaar of wenselijk is. Plaats hem in de woonkamer terwijl je ontspant, in de keuken tijdens het koken, of in de slaapkamer voor een koele nachtrust of om de slaapkamer voor te koelen.

Met de timerfunctie kan je er namelijk voor zorgen dat de slaapkamer heerlijk koel is wanneer je gaat slapen, en met de slaapstand stijgt de temperatuur geleidelijk voor een optimale nachtrust. Het apparaat heeft vier instellingen: koelen, drogen, ventileren en slaapstand.

Eenvoudige bediening via gratis app of afstandsbediening
De airconditioner met wielen heeft een ingebouwde wifi-ontvanger, zodat je hem via de app kunt bedienen vanuit elke kamer in huis: download de Smart Life App voor Android of iOS op je smartphone of tablet om de airco eenvoudig te bedienen. Wil je geen gebruik maken van de app? Dan kan je de airco ook bedienen met de meegeleverde afstandsbediening.

De mobiele airco is geschikt voor ruimtes tot maximaal 33m2. Dankzij de wieltjes kan je het apparaat gemakkelijk tussen verschillende ruimtes verplaatsen.

Inhoud pakket:
– Airconditioner met WiFi 7000BTU
– Inclusief afstandsbediening
– Inclusief raamafdichtingskit
– Gebruiksaanwijzing

Specificaties:
– Leddisplay
– Timer
– Werkt met afvoerslang naar buiten
– Bediening via app
– Maximaal 65 dB
– 7000 BTU
– Totale oppervlakte van maximaal 20m2
– Ruimte met lage warmtelast tot 33 m²
– Gewicht: 20 kg
– Snoerlengte: 1,8 m
– Energieverbruik: 1003 W

Verrijdbare airco 7000BTU - Wifi-connectie & timerfunctie
Verrijdbare airco 7000BTU - Wifi-connectie & timerfunctie
Adviesprijs 249,95
Nu slechts 209,95